En aquest article volia parlar després dels meus anys d’experiència de les avantatges de tenir un web actual, ben dissenyada i programada.

Quan navego, moltes vegades veig que encara es mantenen webs realitzades programació avui dia obsoleta, són webs que no s’adapten als mòbils, que no tenen avisos de les galetes quan possiblement tingui un Analytics fet, que no tenen el certificat de seguretat SSL , etc.

És important realitzar millores i actualitzacions a la seva web perquè els motors de cerca la puguin trobar, ja que si un motor de cerca no troba la seva pàgina, està perdent potencials clients per al seu negoci.

En rmdisseny, un estudi situat de disseny web situat a Hospitalet de Llobregat (Barcelona), portem anys dissenyant i programant pàgines web de tot tipus, botigues online, blocs, corporatives, etc. i també oferim assessorament perquè actualitzi la seva web als temps actuals realitzant una auditoria de la seva pàgina. Si alguna vegada es planteja com fer més visible la seva web i com millorar-la, contacti amb nosaltres sense compromís aquí.