pàgina web Barcelona

Pàgina web Barcelona – RMDISSENY

La Visió de RMDISSENY és convertir-nos en per fer la seva web a Barcelona i l’estudi de disseny preferit dels nostres clients per ser recomanats per ells a altres potencials clients.

L’any 2005 es va crear a Barcelona rmdisseny, un petit estudi que ofereix diferents serveis relacionats amb la imatge, el web, la comunicació i les noves tecnologies, col·laborant amb altres professionals, quan cal, per oferir projectes de major qualitat. D’aquesta manera, rmdisseny ha pogut ampliar els seus serveis a altres camps com la formació en línia, serveis de programació, aplicacions per a mòbils …

Durant aquests anys hem realitzat projectes d’imatge corporativa, disseny gràfic, disseny i programació web, animacions Flash i presentacions multimèdia per a empreses de diferents sectors.

Estem en contínua evolució, investigant noves tecnologies i recursos per oferir als nostres clients els millors serveis.

Rafa Mir
Rafa MirFundador
Dissenyador gràfic i web. Vaig estudiar a ESI Barcelona on vaig adquirir la titulació de Higuer National Diploma in Design & Multimèdia, després vaig ampliar els meus estudis amb un curs de Disseny Gràfic a Crea Barcelona ia partir d’aquí vaig començar a treballar en estudis de disseny gràfic com Dortoka Disseny i Eurecamèdia. L’any 2002 vaig crear rmdisseny combinant aquest projecte amb la formació presencial i en línia en el CEJ Balmes.
Colaboradors
ColaboradorsProfesionals
En rmdisseny comptem una xarxa de col·laboradors per a la realització de diferents projectes on jo no puc arribar. Aquesta xarxa de professionals ens permet ampliar els nostres serveis i aconseguir un resultat òptim en els nostres projectes. Actualment gràcies a l’equip que formem rmdisseny estem realitzant projectes de fotografia, posicionament web SEO, programació web avançada, social mitjana màrqueting,…