web

Contacta amb nosaltres

Si necessites crear o redissenyar una marca o logotip, dissenyar publicitat impresa o online, si has de retocar imatges, fer imatges 3D o si estàs pensant en crear un web o una aplicació mòbil, contacta amb nosaltres per telèfon, mail o mitjançant el formulari de contacte i t’atendrem en breu per ajudar-te a posar en marxa el projecte.

* Nom

* Email

* Telèfon

Missatge

He llegit i accepto la Política de Privacitat de rmdisseny.

 

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable RAFAEL MIR CALLEJAS. Aquesta comunicació es 'farà servir exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a rafa@rmdisseny.es.

 

Tel. 93 516 01 08 – info@rmdisseny.es – Avda. Ventura Gassol, 13 bajos – 08901 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)