Imatge corporativa i Disseny gràfic

En rmdisseny oferim un servei que va des de la imatge corporativa de la teva empresa fins a tot tipus de treballs de material gràfic i online.

Disseny i programació web

En rmdisseny dissenyem i programem la web que necessita la seva empresa. Creem la web que compleixi els objectius que necessiten utilitzant la tecnologia actual per al disseny de pàgines web.

Retoc d’imatges

Oferim servei de retoc professional d’imatges per a empreses, botigues online i professionals.
Realitzem un servei de gran qualitat en poc temps. Els nostres serveis inclouen siluetejat, efectes o restauració de fotografies.

Últims projectes

Disseny web Barcelona

rmdisseny és un estudi de disseny gràfic i web a Barcelona, localitzat a l’Hospitalet de Llobregat i que està especialitzat en el disseny web, disseny de botigues online, imatge corporativa, el posicionament web i la programació.

Una bona pàgina web ha de ser atractiva i mantenir la imatge de l’empresa, i si combinem aquestes dues característiques amb un bon posicionament, facilitat d’ús i una informació clara, farem que atregui clients i permetrà augmentar les vendes. Tenir una pàgina web amb un disseny optimitzat i adaptat a tots els dispositius digitals és clau en la seva empresa.

En rmdisseny programem la seva pàgina web en qualsevol sistema o llenguatge de programació que necessiti. Nosaltres som especialistes en WordPress per a una pàgina web corporativa, blog o simplement una web per al seu comerç, i som especialistes en Prestashop si necessita una botiga online.

Els nostres clients