Especialistes en disseny, manteniment i programació web

WordPress i tendes online amb Prestashop

Imatge corporativa i Disseny gràfic

En rmdisseny oferim un servei que va des de la imatge corporativa de la teva empresa fins a tot tipus de treballs de material gràfic i online.

Disseny i programació web

En rmdisseny dissenyem i programem la web que necessita la seva empresa. Creem la web que compleixi els objectius que necessiten utilitzant la tecnologia actual per al disseny de pàgines web.

Posicionament web – Seo Barcelona

Li oferirem el servei de posicionament en cercadors. Un cop finalitzada la seva web, la feina d’optimitzar les paraules clau del seu negoci al web és imprescindible perquè els cercadors les trobin.

Últims projectes

Disseny web Barcelona

rmdisseny és un estudi de disseny gràfic i web a Barcelona, localitzat a l’Hospitalet de Llobregat i que està especialitzat en el disseny web, disseny de botigues online, imatge corporativa, el posicionament web i la programació.

Una bona pàgina web ha de ser atractiva i mantenir la imatge de l’empresa, i si combinem aquestes dues característiques amb un bon posicionament, facilitat d’ús i una informació clara, farem que atregui clients i permetrà augmentar les vendes. Tenir una pàgina web amb un disseny optimitzat i adaptat a tots els dispositius digitals és clau en la seva empresa.

En rmdisseny programem la seva pàgina web en qualsevol sistema o llenguatge de programació que necessiti. Nosaltres som especialistes en WordPress per a una pàgina web corporativa, blog o simplement una web per al seu comerç, i som especialistes en Prestashop si necessita una botiga online.

Clients