pàgina web Barcelona

Pàgina web Barcelona

Pàgina web Barcelona – RMDISSENY

La Visió de RMDISSENY és convertir-nos en per fer la seva web a Barcelona i l’estudi de disseny preferit dels nostres clients per ser recomanats per ells a altres potencials clients.

L’any 2005 es va crear a Barcelona rmdisseny, un petit estudi que ofereix diferents serveis relacionats amb la imatge, el web, la comunicació i les noves tecnologies, col·laborant amb altres professionals, quan cal, per oferir projectes de major qualitat. D’aquesta manera, rmdisseny ha pogut ampliar els seus serveis a altres camps com la formació en línia, serveis de programació, aplicacions per a mòbils …

Durant aquests anys hem realitzat projectes d’imatge corporativa, disseny gràfic, disseny i programació web, animacions Flash i presentacions multimèdia per a empreses de diferents sectors.

Estem en contínua evolució, investigant noves tecnologies i recursos per oferir als nostres clients els millors serveis.

Rafa Mir
Rafa MirCEO en rmdisseny
Dissenyador gràfic i web. Vaig estudiar a ESI Barcelona on vaig adquirir la titulació de Higuer National Diploma in Design & Multimèdia, després vaig ampliar els meus estudis amb un curs de Disseny Gràfic a Crea Barcelona ia partir d’aquí vaig començar a treballar en estudis de disseny gràfic com Dortoka Disseny i Eurecamèdia. L’any 2002 vaig crear rmdisseny combinant aquest projecte amb la formació presencial i en línia en el CEJ Balmes.
Carles Barceló
Carles BarcelóProgramador
Actualment estic treballant com a freelance, per a diferents estudis de disseny i multimèdia, aportant els meus coneixements en el món de la programació i anàlisi de projectes online. He treballat en Staffmedia des de 2005 fins 2011 i des de 2011 sóc com a freelance. Vaig estudiar a l’IES Vallbona obtenint el Grau superior en Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques. La meva aportació en RMDISSENY és col·laborar en la programació dels diferents projectes web que es realitzen.
Colaboradores
ColaboradoresProfesionales
En rmdisseny contamos una red de colaboradores para la realización de diferentes proyectos donde nosotros no podemos llegar. Esta red de profesionales nos permite ampliar nuestros servicios y conseguir un resultado óptimo en nuestros proyectos.